3e reisverslag, Hans

Bezoek ook eens de site van Las Vegas Travelguide!

3e Reisverslag van Hans, deze fervente Las Vegasganger bezoekt regelmatig Vegas (November 2009)

Ik wil niet zeggen dat ik er aan toe was, maar als je dan de Strip vanuit je vliegtuigraam ziet is er toch een soort euforische stemming.
Afijn, om even bij het begin te beginnen. Maandag 23 november was het weer zover. Ik vloog om 10.55 uur met United, met overstap in Chicago, naar Las Vegas, om daar vervolgens om 19.25 uur aan te komen. Goede vluchten gehad, weinig turbulentie en zoals altijd weinig aan te merken op United.
Met de taxi naar mijn hotel, wederom de Flamingo, ingecheckt, even een kort rondje gelopen en een spelletje gedaan om daarna toch maar naar bed te gaan. Ondanks al de keren lang te hebben gevlogen kun je op de een of andere manier niet gewend raken aan de eerste dag met het tijdverschil van 9 uur.

Dinsdagmorgen om 6.45 uur wakker, ontbeten en vervolgens de Strip verkend. Als eerste even wezen kijken bij het CityCenter Project. De bouwput die er in Februari nog was, is nu weg, en het is al mogelijk om over de loopbruggen te lopen. Het blijft toch en apart project, waarvan ik me afvraag of het allemaal wel goed komt.De rest van de dagen eigenlijk gedaan wat iedereen doet. Beetje rondlopen, nieuwe dingen zoeken, spelletje doen ( wat in de meeste gevallen niks was,waarschijnlijk ook het bekend bij jullie) en natuurlijk shows bezoeken.
Dinsdag naar 'Mr. Vegas' Wayne Newton geweest in het Tropicana. Het enige wat de moeite was waren de anekdoten en de verhalen achter de liedjes en gebeurtenissen. Zijn stem was ver beneden peil, wat volgens hem kwam door een verkoudheid. Laten we het daar maar op houden dan. Woensdag naar Human Nature in The Imperial Palace. Geweldige show. Vier Australiërs die de grootste hits van Motown ten gehore brengen.

Donderdag Steve Wyrick in Planet Hollywood. Ondanks dat de show een half uur later begon, sommige zogenaamde leuke gesprekjes met het publiek, vond ik zeker de moeite waard. Ik mag graag naar zo'n soort show gaan, maar hij kan niet tippen aan een Hans Klok of David Copperfield.
Vrijdag uitgecheckt en met het vliegtuig naar New York voor 4 nachten. New York moet je net als Las Vegas 1 keer in je leven hebben gezien. Tenzij je natuurlijk een shopaholic bent.

Dinsdag terug naar Las Vegas gevlogen. Wederom goede vluchten gehad en 's middags ingechecked voor 3 nachten in The Mirage. Ik had per toeval een actie gevonden tbv het 20-jarig bestaan van het hotel, waardoor ik een redelijk goedkope kamer had. Eigenlijk geen kwaad woord over dit hotel. Hele mooie kamer met zithoek en werkgedeelte, heel mooi zwembad, met volgens mij de meeste zonuren aan de Strip. Mooie lobby (met het bekende aquarium)!

Woensdag nog naar de The Phantom of the Opera geweest ( The Venetian ), vervolgens zo ziek geworden dat alles me zeer deed. Lekker 1,5 dag ziek op bed gelegen en donderdag nog naar Terry Fator ( The Mirage ) geweest, dit blijft voor mij toch één van de beste shows op de Strip. Vrijdag, eigenlijk de eerste keer dat ik blij was naar huis te gaan, uitgecheckt, vervolgens goede vluchten gehad en ik was zaterdag 5 december weer terug in ons koude kikkerlandje.

Kan niet wachten tot 10 februari 2010, want dan ga ik weer een weekje.
 

Wil je net als Hans je Las Vegas ervaringen delen met anderen dan is dat mogelijk in de rubriek reisverslagen. Je kunt mij de URL mailen van je weblog of site. Natuurlijk is het ook mogelijk om je verhaal (en je eigen foto's) naar mij te mailen. Ik zorg ervoor dat jouw Las Vegas verhaal op mijn site komt te staan.

Ik wil Hans hartelijk bedanken zijn verslag. Hans alias Hans_Loves_Vegas is regelmatig terug te vinden op ons Forum.

 

Advertenties

 

 

 

 

 ILoveLasVegas.BE     ILoveLasVegas.CO.UK     ILoveLasVegas.DE     ILoveLasVegas.EU

 
 

ILoveLasVegas.INFO     ILoveLasVegas.NL    PhotosLasVegas.COM

 

 

Copyright © I Love Las Vegas. All rights reserved.  (Best viewed 1024 X 768)