2e Las Vegas reisverslag Naomi

Bezoek ook eens de site van Las Vegas Travelguide!

Reisverslag van Naomi: Hun tweede trip naar las Vegas (07-03-2009 t/m 14-03-2009)

Las Vegas 2009

Zaterdag 7 maart 2009
Om 7.00 ging de wekker en ging onze 2e trip naar Las Vegas beginnen. Rond 8.00 werden we opgehaald door mijn schoonvader en gingen we op weg naar Schiphol. Om 9.00 waren we ingecheckt bij United. Dus nog tijd zat om geld te pinnen, te shoppen en wat te eten bij de Mac Donalds. Om 10.30 richting de gate G6 voor de security check die om 11.00 startte. Om 12.00 zou er een stilte van 2 minuten gehouden worden vanwege de vliegtuig crash van Turkish Airlines. Om 11.35 mochten we aan boord van de boeing 777. En exact op tijd (12.20) zijn we vertrokken naar Washington DC. We hadden een goede vlucht. Goed te eten en te drinken gehad. TV scherm in de stoel voor je erg mooi. Ondanks aanmelding via Esta toch ook formulieren in moeten vullen. Na een vlucht van 9 uur en 20 minuten geland op Washington. Plaatselijke tijd 14.40. Binnen 45 minuten door de immigrations, koffers opgehaald en weer ingeleverd. Dus voldoende tijd voor een wandeling en om wat te shoppen in verschillende winkels waar je van alles en nog wat aantrof van Barack Obama. Rond 17.30 gegeten bij subway; wat een heerlijke broodjes en wat een keus. Om 18.00 hangen we bij de gate en om 18.50 start het  boarden. En dan om 19.20 vertrek naar Las Vegas. Onderweg geen maaltijd maar je kon een snackbox kopen voor $6,-. Ook een goede vlucht in het donker. En dan om 21.30 plaatselijke tijd geland in Las Vegas. Door naar de koffer banden bleken onze koffers al met een eerdere vlucht mee te zijn gegaan. Op naar de shuttle bussen en om 22.30 richting het hotel. Het was buiten nu wel fris. Om 23.15 eindelijk op de goede kamer 10803 in de West Tower Room. We zijn gratis geüpgraded naar deze kamers. We hadden geboekt voor de Sky Rise Rooms. De kamer die we eerst kregen was nog vol met vuile was en tassen. Dus terug naar receptie en van kamer gewisseld. We zaten op de 10 de etage met uitzicht op Adventure Dome. Om 23.30 nog even snel wat te eten en drinken gehaald bij de Mac in het hotel. Lekker opgegeten op de kamer, tas uitpakken en tot slot nog even douchen. Uiteindelijk gingen we om 1.00 slapen. Dus een hele lange eerste dag maar heerlijk om weer terug te zijn.
 


Zondag 8 maart 2009
Ik (Naomi) was om 7.30 wakker. Lekker lezen en even op de DS gespeeld tot half tien. Toen was ook Roberto wakker en gingen we ons klaar maken voor onze eerste Las Vegasdag. We begonnen met het ontbijtbuffet in het Circus Circus $10,49 pp. Wij vonden het weer heerlijk. Om 11 uur liepen we buiten richting de Fashion show mall. Heerlijk rond gekeken en om 12.00 was er nog een modeshow, met een catwalk die uit de grond omhoog kwam. Erg mooi gemaakt. Door naar de Forum Shops gelopen via Ti en Mirage. In Mirage wilden we naar de leeuwen  in het hotel kijken maar de leeuwenruimte is weg. Nu zitten er een restaurant en een bar. Langs de winkels in de Forum shops gelopen. Vervolgens terug naar de Fashion Show Mall om te lunchen bij Subway. Toen rond 14.30 terug naar Circus Circus gelopen via winkels en Wallgreens. Aangezien het heerlijk weer was, lekker zonnig , zijn we doorgelopen naar het Sahara hotel. Erg mooi van binnen. Veel oosterse vormen en invloeden. Hierna doorgelopen naar de Stratosphere Tower. Ook binnen gekeken en ze hebben mooie winkelpromenda. Je loopt van Paris naar China en dan door naar de ingang van de Tower. Dit kost $ 13,49 zonder attracties.

Toen terug gelopen naar het Circus Circus, maar eerst nog de grootste giftshop Bonanza bezocht. Om 16.30 terug op de kamer even languit op bed gelegen. Om 18.30 weer wakker na even gerust te hebben. Om 19.00 naar het dinner buffet in het Circus Circus Hotel, $13,49 pp. Lekker eten! Om 20.00 met de bus Deuce naar de Forumshops om daar verder te winkelen. Toen door het Bellagio gelopen naar de Miracle Mill. Hier hebben we nog even een drink stop gehouden bij Sbarro. Toen nog doorgelopen langs winkels in de Hawaii Marketplace tot aan de M&M’s shop toe. Hier natuurlijk nog naar binnen geweest. Blijft leuk, 4 verdiepingen met M&M’s spullen. Het was vanaf 21.30 echt koeler en meer wind. Om 22.15 de bus terug gepakt naar het hotel. Rond 22.45 weer op de kamer. Nog even douchen en lezen. Weer een mooie en vermoeiende dag verder.


Maandag 9 maart 2009
Om half acht was ik wakker. Nog even lekker liggen lezen en om half 10 gaan douchen. Roberto was om 10.00 op. Eerst lekker ontbijten en dan met de bus op pad om te gaan shoppen, nadat Roberto het goede bus kaartje had. Hij stond met zijn instapkaart bij de bus, dus even terug naar de kamer om te wisselen. We waren om 12.00 bij de Las Vegas Outlet Center. Best leuke winkels niet alleen maar merk spullen. Langs de weg terug gelopen naar Fry’s (soort mediamarkt) hier heb ik een drinkstop gehouden omdat ik veel last van mijn knie had bij het lopen. Roberto kon dus even rustig rond kijken. Hierna door Town square gelopen met veel merkwinkels. Je had het idee dat je in een dorp liep. Heel schattig gemaakt. En toen door naar het Las Vegas Sign gelopen voor wat foto’s. Om 14.30 wezen lunchen bij de Mac Donalds tegenover Mandalay Bay. Daarna door Mandalay Bay, Luxor en Excalibur gewandeld richting New York New York en MGM Hotel. Allemaal wat korte bezoeken omdat we de vorig keer deze hotels uitgebreid hebben gezien. Om 16.30 de bus gepakt, bushalte bij de grote Coca Cola fles, waarna we om 17.00 terug waren op onze hotelkamer. Om even te rusten. Rond 19.00 op weg naar de foodcourt in de fashion showmall. Lekker gegeten bij de chicken expres. Bourbon chicken, heerlijk! Daarna nog even naar iets kijken in de forum shops en dan via Venetian en Palazzo terug naar onze kamer. Halverwege een stop om wat te drinken te halen bij Wallgreens. Om 21.30 weer op de kamer even heerlijk wat drinken. Rond 22.15 lag ik te slapen en Roberto wat later. Op deze dag was het lekker zonnig maar er stond veel wind. Af en toe zand happen. In de avond was het koeler.


 

Dinsdag 10 maart 2009
Vandaag weer om 7.30 wakker. We wilden vandaag wat vroeger op pad. Dus zaten we om 9.00 aan het ontbijt. En om 10.00 de bus gepakt naar Main Street en vandaar uit wat het 15 minuten lopen naar Las Vegas Premium Outlet. Hier wat rond gelopen en om 11.30 even een drinkstop. Leuke winkels. echt outlet maar niet iets gevonden. Wel een Disney Outlet winkel. Om 12.15 weer met de bus terug en dan lekker rusten op de kamer. Gisteren veel pijn gehad aan mijn knie, lijkt vandaag beter maar nu last van mijn achillespezen. Om 14.00 hadden we trek, ben ik even naar de Mac Donalds in het hotel gelopen voor de lunch en dat op de kamer opgegeten. Daarna heerlijk 1,5 uur geslapen. Om 16.00 Naomi wakker en ging Roberto slapen. Dus ben ik (Naomi) even wat foto's gaan maken rondom en in het hotel. Via het zwembad naar de Camp Ground. Wat is dat groot en stil. Om 17.00 weer op de kamer. Ons klaarmaken voor het avond eten. We willen naar de Foodcourt in de Fashion ShowMall. In de mall nieuwe crocs gekocht en lekker gegeten. Om 19.30 terug; deels met bus en deels lopen. Gestopt bij Wallgreens voor zalf en bandage voor mijn knie en boodschappen voor onze excursiedag morgen. Op de kamer lekker ontspannen in bad. Daarna de tas inpakken en lekker lezen. Om 22.00 slapen. Het was lekker warm weer.


Woensdag 11 maart 2009
Vandaag om 5.00 de wekker. Gaan op excursie naar Grand Canyon. Om 6.10 werden we opgehaald en naar de incheck plaats in de Miracle Mile gebracht. Vanochtend om 6.00 door het casino gelopen en zie je toch nog best wat mensen spelen op de gokkasten en aan de tafels. Na het inchecken kreeg je iets te ontbijten. Pakje donuts en flesje water en evt koffie. We hadden 2 bus chauffeurs Ron en Steve. Erg leuk stel. Dan de bus in, om 7.15 vertrokken we vanaf de Strip langs het Sign naar Boulder City en door naar Hooverdam. Om 8.15 waren we bij de Hooverdam en de state grens over tussen Nevada en Arizona. Hier hadden we een fotostop van 15 minuten. Van boven af. Om 8.30 op weg naar Kingman via de Mohave Dessert, een erg droog en vlak gebied. Wel mooi om te zien. Om 9.30 in Kingman hier een 20 minuten stop bij een benzine station met een Subway. Om 9.50 op weg naar Williams. Om 11.30 hadden we een 45 minuten stop bij het treinstation in Williams. Waar we ook een buffetlunch hadden, erg lekker. Buiten op het station staan nog oude treinen. Vanuit hier gaat, sinds 1901, nog dagelijks een trein naar de Grand Canyon. Het was erg gezellig en ook mooi. Hier is ook een hotel. Om 12.15 gaan we op pad naar de Grand Canyon, maar eerst een klein stukje over de Route 66. Ook echt nostalgisch. Omstreeks 13.00 reden we het National Park binnen en stopte we bij ons 1e uitzicht punt Mather Point. Hier hadden we 1 uur de tijd om te lopen, te kijken en fotograferen. We hebben hier ook nog het visitors center bezocht en een souvenirwinkel. In het visitors center kan je een stempel halen voor in je National Parken pas met wanneer je waar bent geweest. Ik heb hem op een papiertje gezet. Met datum en park erop. Erg leuk om te hebben. Om 14.15 terug bij de bus en door naar het 2e uitzichtpunt, Bright Angel Lodge. Dit is het oudere gedeelte waar ook veel hotels aan de rand van de Canyon staat. Ook hier hadden we 60 minuten de tijd om rond te lopen en foto’s te maken. We hebben ook een stukje van het Bright Angel trail gelopen. Hier kwamen de muilezels net weer naar boven. In het hotel Bright Angel was nog een ruimte met oude voorwerpen van hoe het vroeger de canyon aan toe ging. Erg mooi om te zien. Om 15.30 weer terug naar de bus en op weg richting Las Vegas. Eerst nog even langs de muilezel verzamelplaats gereden. Daarna nog een fotostop bij de ingang en het bord van National Park Grand Canyon. Om 16.15 stopten we nog 20 minuten bij een souvenirwinkel in de middel of nowhere. Om 19.45 stopten we weer bij Kingman, bij het benzine station en de subway. We hebben onderweg vertraging opgelopen doordat een andere bus met pech langs de weg stond en een stuk of 10 mensen bij ons in de bus mee reden naar Las Vegas. Om 20.15 richting de Hooverdam voor een foto stop bij night. Om 22.00 waren we weer terug op de Strip en werd iedereen bij zijn hotel afgezet. Wij waren om 23.00 weer op de kamer. Moe van de lange dag maar ook erg genoten van alles. Hadden mooi helder weer in de Canyon en in Williams lag er nog sneeuw.
 


Donderdag 12 maart 2009
Vandaag uitgeslapen en werden pas om 9.45 wakker. Gingen om 10.30 naar het ontbijtbuffet. Om 11.15 op weg naar het Las Vegas Hilton hotel. Hier rond gelopen en een foto gemaakt van standbeeld van Elvis. Wilden het Star Trek gebeuren bekijken maar dit was weg. Stond nog wel buiten aangegeven. Terug gelopen naar de Strip door het Rivera Hotel en daar meteen wat foto’s gemaakt. Verder doorgelopen naar het Encore; mooi hotel met al die vlinders. Verder  door gelopen  naar het Wynn en vervolgens naar het Palazzo Hotel. Hierna gingen we naar het Flamingo. Hier een ijsje gehaald bij Ben en Jerry’s waarbij we bij het afrekenen erg schrokken van de prijs. 2 ijsjes $14,95! Doorgelopen naar Bally’s en hier overgestoken en langs Ceasar’s Palace terug richting onze kamer om uit te rusten. Onderweg nog even wat mooie foto’s gemaakt. We waren rond 14.30 weer terug op de kamer. Gerust tot 17.00 ons vevolgens weer klaar te maken voor de avond. Vanavond bij het Circus buffet gegeten. Om 18.30 met de bus naar het Down Town gedeelte. Het was nog licht dus erg genoten van de vele kapelletjes en Pawn Shops die na Sahara te voorschijn komen. We waren rond 19.00 in The Fremont Street. Wat een super gezellige sfeer hangt hier. Heerlijk relax en ontspannen sfeer. Heel anders dan op de Strip. Denk dat het komt door het intieme sfeertje wat hier hangt. Om 19.30 genoten van de Fremont Street Experience. Erg leuk en mooi. De hele straat is donker waarna het plafond verlicht wordt met film en deze ondersteund word met prachtige muziek. Rond 20.00 hebben we het allemaal wel gezien. Hier hebben we veel neonreclame's gezien en gefotografeerd. Om 20.45 terug naar onze kamer. Kon ik mooi nog naar Hell’s Kitchen kijken. Blijft altijd leuk. Om 22.00 nog even lezen en rond 23.00 ging het licht weer uit. Vandaag een heerlijke warme dag. We konden zelf in de avond zonder jas of vest lopen.


Vrijdag 13 maart 2009
Vandaag onze laatste volle dag in Las Vegas. Dus om 10.30 weer een ontbijtbuffet in het Circus Circus. Om 11.15 met de bus richting Ceasar’s Palace. Vandaar door gelopen naar Planet Hollywood om nog een keer langs de winkels van de Miracle Mile te lopen. Om 12.00 ging het midden in het winkel centrum regenen en onweren. Leuk om even te zien. Hierna door Paris en Balley’s gelopen richting de Forum Shops. Hier nog even wat winkels gekeken. In The Mirage nog even wat geld pinnen en op naar de lunch bij de Mac Donalds.

Om 14.10 naar The Venetian gelopen om nog even naar het canal gelopen dat groen is vanwege St. Patricksday (dat dinsdag 17 maart is). Rond 15.15 terug op de kamer om nog even te relaxen en een uurtje slapen. Rond 17.30 alvast de koffers ingepakt en ons klaar gemaakt voor de laatste avond. Rond 19.00 naar the Fashion Show mall gelopen en gegeten bij the Chicken Connection. Blijft lekker de bourbon chicken. Nog even door de mall gelopen. Waren rond 20.15 terug in het hotel nog even op een gokkast geweest. Voor het eerst in die week. We hebben 1,5 uur gespeeld. Ik heb niets gewonnen of verloren en Roberto had $10,- winst. Dus altijd leuk. We hebben ook 2 circusacts gezien; jongleren en een lucht hoepelact. Omstreeks 22.00 terug op de kamer, de laatste dingen ingepakt nog even wat drinken. Sliepen rond 23.00. Ook vandaag was het weer heerlijk weer.


Zaterdag 14 maart 2009 Terugreis
Ik was om 3.00 al wakker vanwege hoofdpijn en pijn in mijn knie. Dus weinig geslapen. Om 4.45 ging de wekker en moesten we er uit uit.  Om 5.15 waren we uitgecheckt en konden we met de shuttlebus terug naar de airport. Om 6.15 ingecheckt en door de security heen. Het inchecken gebeurd bij United door het scannen van je paspoort. Wel mooi systeem. Omstreeks 6.30 ontbijt bij Burger King. Hierna, 7.25, gingen boarden voor de vlucht naar Washington. Om 7.55 vertrekken we. We zaten weer bij het raam en hadden hierdoor mooi zicht op de Strip. Omstreeks 15.15 landen we in Washington na een vlucht van 4.15 uur. Hierna even gegeten bij subway; blijft lekker! Om 17.10 start de instapprocedure naar Amsterdam. We zitten 2-5-2 en wij moesten in het midden zitten. Gescheiden door een rij, maar iemand wilde wel ruilen en konden we toch nog naast elkaar zitten. We waren geüpgraded naar Economy Plus. Om 18.00 vertrokken we en na een vlucht van 6 uur en 15 minuten landden we om 5.45 in Amsterdam. We hadden een goede vlucht en het eten was ook goed. Om 7.00 waren pa en ma er om ons op te halen. Bij de douane een erg lange rij. De rest schoot goed op. Om 8.00 weer thuis en direct mijn bed in om even te slapen. Gelukkig tijdens de vlucht weinig last van mijn knie gehad. Dan zit onze super week er weer op en houden we de vele foto’s over om te genieten.
 

Wil je net als Naomi je Las Vegas ervaringen delen met anderen dan is dat mogelijk in de rubriek reisverslagen. Je kunt mij de URL mailen van je weblog of site. Natuurlijk is het ook mogelijk om je verhaal (en je eigen foto's) naar mij te mailen. Ik zorg ervoor dat jouw Las Vegas verhaal op mijn site komt te staan.

Ik wil Naomi bedanken voor haar prachtige, zeer uitgebreide reisverslag en natuurlijk voor de foto CD's.

Viva Las Vegas,

Nicolay Berbers
Webmanager I Love Las Vegas Europe

 

Advertenties

 

 

 

 

 

 ILoveLasVegas.BE     ILoveLasVegas.CO.UK     ILoveLasVegas.DE     ILoveLasVegas.EU

 
 

ILoveLasVegas.INFO     ILoveLasVegas.NL    PhotosLasVegas.COM

 

 

Copyright © I Love Las Vegas. All rights reserved.  (Best viewed 1024 X 768)