Reisverslag
Nicolay Berbers

Bezoek ook eens de site van Las Vegas Travelguide!

Reisverslag  Las Vegas Trip van 22-10-2011 t/m 28-10-2011 gemaakt door Nicolay Berbers

Volgende Trip Las Vegas

Ik heb Las Vegas nu 4 keer bezocht en ook deze keer heb ik weer genoten van de stad en haar omgeving. Het is wel jammer dat in de wereld de crises is uitgebroken. Dit heeft op Las Vegas heel veel impact gehad. Veel projecten liggen stil of zijn uiteindelijk afgeblazen.

Ik hoop Las Vegas in 2015 of 2016 weer te bezoeken. Mijn doelstelling 1 keer in de vijf jaar gaan blijft gewoon staan. Misschien ga ik eerder als er een mooie aanbieding voorbij komt. Nu was ik voor een vliegticket 615 euro kwijt. Als deze tussen 350 en 400 euro ligt wordt het wel aantrekkelijker om weer eens te gaan. Wel even afwachten wat de kamerprijzen in Las Vegas doen. Over 10 jaar hoop ik weer met mijn broer te gaan. Tegen die tijd is hij 50 jaar en zal dan wederom als cadeau een aantal gratis hotelovernachtingen van mij krijgen in Las Vegas.

Binnen nu en 5 jaar wil ik ook proberen om Macau (China) te bezoeken. Macau is nu het gokmekka van de wereld geworden. Ik ga deze stad niet voor het gokken bezoeken maar ik ben benieuwd hoe Macau, het Las Vegas van AziŽ eruit ziet. In Macau heb je de Cotai-Strip en dat is grotendeels een replica van de Las Vegas Strip. Misschien moet ik eens in januari de vakantiebeurs gaan bezoeken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Mocht je al eens in Macau/Cotai-Strip geweest zijn mail me dan. Ik ben op zoek naar informatie en foto's voor mijn toekomstige Macau website. Ook ben ik benieuwd naar jullie reiservaringen.

Viva Las Vegas,

Nicolay Berbers
 

 

Copyright © I Love Las Vegas. All rights reserved.  (Best viewed 1024 X 768)