Reisverslag
Nicolay Berbers

Bezoek ook eens de site van Las Vegas Travelguide!

Reisverslag  Las Vegas Trip van 09-09-2006 t/m 15-09-2006 gemaakt door Nicolay Berbers

Intro Las Vegas Trip

Zaterdag 9 september 2006 zijn wij, Nicolay en Chantal, naar Las Vegas vertrokken. De reis is geboekt bij Las Vegas Travel Guide, de Las Vegasreisspecialist van Nederland.

Dit wordt mijn derde trip naar Las Vegas, de laatste keer was in 2000 en de eerste keer was in 1995. Deze keer verblijven we 6 nachten in het Monte Carlo Hotel & Casino in Vegas. Het wordt een korte trip en we zien het als een echt snoepreisje en verlate huwelijksreis.

Langer weggaan willen we niet want we gaan voor het eerst zonder ons dochtertje Ise op vakantie. Ise is 20 maanden jong en mag lekker bij opa Ad en oma Luus logeren. Vrijdagavond hebben we haar weggebracht en met heel veel kusjes en knuffels daar achter gelaten. Natuurlijk neem ik haar nog een keer mee naar Las Vegas. Nu heeft ze er niet zoveel aan.

Sommige mensen vragen zich wel eens af: "Wat heb je met Las Vegas?" Dit is moeilijk te uit te leggen aan mensen die er nog nooit geweest zijn. Las Vegas is voor mij de mooiste en leukste stad ter wereld. Las Vegas is één heel groot pretpark voor volwassenen waarvan je 24 uur per dag kunt genieten. Ja, ik ben besmet met het goedaardig Las Vegas virus!!!! Ik probeer daarom eens in de 5 jaar deze fantastische pretstad te bezoeken! In 2006 mochten we weer!

Wat we gedaan en gezien hebben kun je lezen in dit uitgebreid reisverslag. Per dag heb ik globaal bijgehouden wat we gezien en gedaan hebben. Natuurlijk ondersteunt met foto's en aanvullende informatie (ga hiervoor ook met je cursor over de foto's), tips.  Ik wens iedereen heel veel leesplezier en mocht je nog vragen, suggesties en/of opmerkingen hebben. Je kunt mij altijd mailen!

Viva Las Vegas

Nicolay Berbers
Webmanager I Love Las Vegas Europe
 

Copyright © I Love Las Vegas. All rights reserved.  (Best viewed 1024 X 768)