Reisverslag
Nicolay Berbers

Bezoek ook eens de site van Las Vegas Travelguide!

Reisverslag  Las Vegas Trip van 09-09-2006 t/m 15-09-2006 gemaakt door Nicolay Berbers

Volgende Trip Las Vegas

Ik ben een aantal weken terug uit Vegas en ik zit alweer aan een volgende trip te denken. Deze stad blijft mij fascineren. Ik probeer om zeker n keer in de 5 jaar Las Vegas te bezoeken. De volgende keer wordt dus 2011 of ....

In 2011, klinkt nog heel ver weg, is Las Vegas heel veel veranderd. Ik ben benieuwd hoe de Strip er dan uit zal zien. Het Aladdin is dan allang omgebouwd tot het Planet Hollywood Resort (2007), Het Palazzo Hotel naast het Venetian Hotel is dan ook klaar. Dit geldt ook voor de nieuwe projecten die gestart worden op de locaties waar zich nu nog de Stardust en New Frontier bevinden. Wynn is dan uitgebreid met The Encore.

Het megaproject City Center, naast het Monte Carlo Hotel, zal dan ook helemaal opgeleverd zijn. Ik hoop dat er nog ergens een prachtig Thema hotel gebouwd wordt en/of een heel bijzondere attractie. Er zijn genoeg ideen maar helaas worden deze niet altijd uitgevoerd. Bekijk deze site maar eens en dan zie je wat ik bedoel.

Tegen die tijd, 2011, hoop ik ook dat er vanaf Amsterdam een rechtstreekse vlucht naar Las Vegas gaat die dan maar 6 uur duurt. Dat zou prachtig zijn!

Viva Las Vegas,

Nicolay Berbers

 

Copyright I Love Las Vegas. All rights reserved.  (Best viewed 1024 X 768)