Reisverslag Paula Imans

Bezoek ook eens de site van Las Vegas Travelguide!

Reisverslag Las Vegas 23 t/m 30 november 2008 gemaakt door Paula, een Bette Midler fan

Dag 3 Dinsdag: Grand Canyon

Vandaag een dagje de stad uit. Ik had mezelf beloofd naar de Skywalk van het Grand Canyon te gaan.
Ze hebben daar een glazen wandelplateau gemaakt dat over de Grand Canyon hangt.
Ik weet dat het een eind rijden is, dus vroeg op. Het is al gauw 3 uur rijden om er te komen. Vooral het laatste stuk is te gek, een dirttrack. Ik ben blij dat het mooi weer is en ik het met mijn eigen auto kan doen.

Aangekomen bij het park begint het uitgeven van het grote geld.
$20 om te parkeren, $30 om met de bustour naar de Skywalk te gaan (verplicht), $30 om de Skywalk op te mogen. Ik wist dat het duur zou worden, maar zo duur, wat een afzetters. Voor $80, mag ik dus met de bus mee, een ritje van 20 minuten naar Eagle Point, waar de Skywalk is.

 

Dit is leuk om te doen, maar als ik had geweten dat dat ding maar een klein eindje over de Canyon hing had ik het waarschijnlijk niet gedaan. Hierna met de bus door naar Guano Point. Hier mag je rondlopen, en een heuveltje beklimmen. Het uitzicht is hier fenomenaal!
Het is hier nog mooier dan bij Eagle Point. Met de bus terug naar het beginpunt. Hier mag je in de souvenirshop wel een certificaat halen dat je bij de Grand Canyon West geweest bent.Terug het dirttrack op. Lekker stoffig onderweg. Het begint een beetje te motteren wat wel lekker is, want dan is er niet zoveel stof.
Op de terugweg nog even gestopt bij de Hooverdam die er ook in het donker indrukwekkend uitziet.
Terug in het hotel, eerst eten en dan slapen, het was een vermoeiende dag.

 

Advertenties