Reisverslag Paula Imans

Bezoek ook eens de site van Las Vegas Travelguide!

Reisverslag Las Vegas 23 t/m 30 november 2008 gemaakt door Paula, een Bette Midler fan

Dag 4 Woensdag: Shoppen en Bette Midler

Vandaag eerst achter spijkerbroeken aan. Ik weet van mijn vorige reis dat ik bij Wallmarkt goedkope, passende broeken vind. Dat betekent het centrum uit en naar een Wallmarkt.
Ook hier kijk je je ogen uit, zo groot als zon winkel is. Ik blijf me verbazen. Een spijkerbroek is zo gevonden, en zeker voor die prijs. Ik betaal in Nederland al gauw 80,-- kosten maar hier ben ik maar $16,-- kwijt. Dat scheelt behoorlijk. Nog wat t-shirts gekocht voor mijn nichtjes die helemaal weg zijn van Americans Next Top Model en High School Musical. Deze kosten hier ook niet zoveel.Ik had hier in Nederland een kaartje voor de show van Bette Midler besteld bij Keith Prowse, om zeker te zijn van een goede plaats. Dat betekende dat ik in Caesars Palace eerst mijn voucher om moest ruilen voor een kaartje. Nadat ik dit geregeld had ben ik eerst een rondje Caesars en Forum Shops gaan doen. Het lijkt wel of ik in het oude Rome terecht gekomen ben! Ik zie overal beelden staan alsof ze ze zo uit Rome gehaald hebben, omdat ze hier beter zouden staan (echt niet). Hier is ook mijn favoriete speelgoedwinkel gevestigd, FAO Schwartz. Er staat voor de deur een enorm paard van Troje, natuurlijk, wat moet je anders neerzetten. Hier heb een wel even een tijdje zoet gebracht. Terug naar Caesars, en een hapje eten.

Bij de ingang van het theater wat het al een drukte van belang. Je kon op de foto met een schaars geklede heer of dame ($30), heb ik maar niet gedaan.
Toen het tijd was om naar binnen te gaan, eerst door de security (geen fototoestellen etc mee)
Ik loop de zaal in met mijn kaartje in de veronderstelling dat ik ergens halverwege de zaal zit, maar de ouvreuse loop steeds verder door naar voren. Uiteindelijk kom ik op rij 5 in het midden terecht. Ik zit naast het gangpad en heb dus fantastisch zicht op het podium. Ook hier weer dames die je aanbieden op de foto te gaan. Je mag voor het decor gaan staan, met een boa om. Als het nou nog MET Bette was, maar ja dat zit er niet in.
Het concert is fantastisch. Ze doet alle typetjes (Delores, Soph) en zingt de longen uit haar lijf. Er is een groot showballet, en veel glitters. Dit is wat ik van een show in Vegas verwacht. Ik moet zelfs een traantje wegpinken als ze The Rose zingt. Gelukkig doet ze ook nog mijn favoriete nummer, Wind Beneath My Wings.
Het was een enerverende dag, en ik ga met een goed gevoel slapen.

 

Advertenties