Reisverslag Paula Imans

Bezoek ook eens de site van Las Vegas Travelguide!

Reisverslag Las Vegas 23 t/m 30 november 2008 gemaakt door Paula, een Bette Midler fan

Dag 5 Donderdag: New York New York

Ze zeggen dat het 320 dagen mooi weer is in Las Vegas, nou niet al ik er ben.
Het regent en op tv zie ik dat er aardig wat ongelukken gebeurt zijn. Ze zijn ook niets gewend. De regen die valt is wat we hier miezer en af en toe een bui noemen, ik ben niet onder de indruk.

Het is erg druk in de stad, het is namelijk Thanksgiving. Je ziet op tv dat iedereen dan thuis met elkaar kalkoen zit te eten, maar dat beeld klopt dus niet. De stad is overvol mensen, de Strip staat van voor tot achter vast met auto’s, de hele dag.


De planning voor vandaag is nog een stukje Strip en de achtbaan bij New York New York.
Eerst maar een achtbaantje pakken. Hier valt de drukte mee, ik hoef maar een minuut of 10 te wachten.
De achtbaan brengt me een enorm stuk de hoogte in en laat me dan diep vallen en ronddraaien. Dit alles aan de buitenkant van het hotel, hoe gek kun je het maken. Dit is een achtbaan voor echte fans. Ik zie een paar mensen er erg witjes uitkomen. Het uitzicht bovenaan de achtbaan is gewoon fantastisch, maar je hebt maar even om ervan te genieten.

Van winkelen komt niet zoveel, het is overal veel te druk.
Nog wel even het Luxor binnengelopen om te kijken wat ze daar nu weer voor moois hadden. Hier hebben ze het oude Egypte nagebouwd, weer eens wat anders.
 

Even bij een tickets2nite (kaarten half geld) gekeken welke show ik verder nog zou willen zien. Ik zie dat Penn & Teller in het Rio staan en dat lijkt me wel wat. Ik heb die jongens op tv gezien en vond ze erg leuk.
Dat betekent vanavond naar Rio! Ook daar hebben ze een gratis show, Show in the Sky. Er worden diverse gondels door de lucht binnenin het casino rondgedraaid. Veel lichtjes en schaars geklede mensen!

De show is te gek. Voordat de show begint wordt het publiek uitgenodigd om op het toneel te komen en zijn handtekening te zetten op een envelop die hier hangt (ik heb dus op een podium in Vegas gestaan!), deze gebruiken ze later in de show.
Penn is de komiek van het stel en klets ons de oren van het hoofd. Teller is goochelaar en zegt de hele voorstelling geen woord. Ik ben erg onder de indruk van een truc met een vissenkom, gouden munten en uiteindelijk ook goudvissen.
Ze doen ook hun truc met de doorgezaagde dame, waar ze ons eerst uitgebreid laten zien hoe hij werkt, om hem dan een twist te geven en de dame alsnog door te zagen.
Dit was absoluut een goede keuze om te gaan zien.


 

Advertenties