Reisverslag Paula Imans

Bezoek ook eens de site van Las Vegas Travelguide!

Reisverslag Las Vegas 23 t/m 30 november 2008 gemaakt door Paula, een Bette Midler fan

Dag 7 Zaterdag Mirage Red Rock Canyon

Eerst naar het Mirage om naar de witte tijgers en leeuwen van Siegfried en Roy te kijken.
Ik was blij dat ik vroeg was, want de jonge tijgers (4 stuks) waren nog driftig aan het rollenbollen in hun kooi. Hoe vaak zie je nou witte tijgers en leeuwen van dichtbij, ik niet zo vaak. Deze dieren hebben een behoorlijk indruk achtergelaten. Er zijn ook dolfijnen, maar ja die hebben ze thuis ook. Het was leuk, vooral omdat er een jong dier was.
De binnentuin van het Mirage, waar de Secret Garden is, is echt een oase van rust. Ik vroeg me af en toe af of de Strip werkelijk maar een paar minuten weg was.

Hierna ben ik de stad uitgereden naar Red Rock Canyon. Ik had hierover gelezen en wilde het wel met mijn eigen ogen zien. Ik was niet de enige. Het was erg druk. Alleen in Amerika kun je filerijden in een National Park. Gelukkig waren er her en der nog wat parkeerplekken vrij zodat ik nog even de auto uitkon en een stukje lopen. Het is echt een fantastisch gebied om te wandelen. Er zijn een aantal wandelroutes uitgezet, maar gewoon een beetje lopen is ook al te gek. De rotsen hebben allemaal mooie kleuren en de lucht erboven is prachtig. Echt een aanrader.

En nu terug naar het hotel de tas inpakken, wat een aardige klus is met alles wat ik gekocht heb.

Dat ging redelijk vlug dus ben ik nog even naar de gratis show in het Wynn gegaan. Deze viel een beetje tegen, maar dat kwam misschien ook omdat ze niet echt gezorgd hebben dat je een beetje mooi uitzicht hebt.

 

Advertenties