ReisverslagPaula Imans

Bezoek ook eens de site van Las Vegas Travelguide!

Reisverslag Las Vegas 23 t/m 30 november 2008 gemaakt door Paula, een Bette Midler fan

Dag 1 Zondag: Amsterdam – Atlanta – Las Vegas

Om half 10 gaat het vliegtuig dus dat betekent om half 7 op Schiphol, vroeg op dus.
Eerst vliegen naar Atlanta en dan door naar Las Vegas.
De dame bij de incheckbalie kijkt raar als ik zeg dat ik alleen een tas handbagage bij me heb, maar ja ik ga een week, en wat heb je dan nodig……..
De reis naar Atlanta gaat voorspoedig, een beetje filmpje kijken, lezen, eten en drinken.

In Atlanta is het eerst de douane door, wat bekent je bagage halen en alles zelf door de douane dragen, weer een voordeel van alleen handbagage!
Dit kost natuurlijk veel tijd, want die Amerikanen laten je niet zo maar binnen. Foto maken, vingerafdrukken achterlaten. Zo nu zit ik voor altijd in het systeem.
En nu maar wachten op de doorreis. Dit kostte even tijd want de crew moest uit Las Vegas komen, en hun vliegtuig landde aan de andere kant van het vliegveld (Logisch als je toch weer terug moet!)

In Las Vegas aangekomen direct door naar de autoverhuur. Daar werd me nog gevraagd of ik een upgrade wilde naar een grotere auto, want ik had nu zo’n kleintje (normale middenklasser).
Ik heb vriendelijk bedankt.
En nu maar op weg naar het hotel. Dat betekent de stad is, waar het al/weer/nog behoorlijk druk was. Ik moest natuurlijk naar de andere kant van de strip, aangezien ik in Circus Circus zat.


Na het inchecken nog even naar het casino gelopen om dit te verkennen, wat een drukte en lichtjes! Natuurlijk nog even een paar dollar in een slotmachine gedaan. Het valt me een beetje tegen, je moet minstens één dollar in een machine doen, ook al staat er 1 cent machine op, en als je wat wint komt er een briefje uit waarmee je naar de cashmachine kan om je geld te halen. Niet helemaal wat ik me had voorgesteld.
Na een bak koffie gescoord te hebben (veel en slap) maar naar bed, want ik was behoorlijk moe. 

Advertenties