Las Vegas Poker reisverslag
Richard & Ricardo

Bezoek ook eens de site van Las Vegas Travelguide!

<<HOME<<

Reisverslagen
Richard & Ricardo

Maart 2011


Meer reisverslagen


Las Vegas Poker Reisverslag van Richard & Ricardo; Maart 2011

Een weekje pokeren in Las Vegas

Op 9 maart vertrokken wij voor de derde keer naar Las Vegas voor ons geliefde weekje poker in Las Vegas, na een vertraging waardoor wij onze aansluitende vlucht naar Las Vegas miste kwamen wij vijf uur later dan gepland aan op Las Vegas airport. Om tien uur in de avond begon ons eerste toernooi in Treasure Island, dit was geen succes en we lagen er allebei vrij snel uit.

Omdat er in Downtown Las Vegas nog een toernooi begon om 1 uur in de nacht bij de Golden Nuggets namen we de taxi en gingen vol goede moet aan ons 2e toernooi beginnen, dit pakte beter uit en na vier uur kaarten kwam Richard tot de 3e plaats, en verdiende hiermee 365 dollar.

Na de nacht gevuld te hebben met de onvermijdelijke gokkasten begon voor ons om 11 uur in de ochtend het volgende toernooi in de Riviera, omdat we de afgelopen 2 jaar hier dagelijks gingen kaarten was het een weerzien met de Boss en zijn croupiers, tevens was er een oudere fransman die we de afgelopen 2 jaar daar ook al ontmoet hadden, Ricardo pakte hier zijn eerste overwinning en ging aan de haal met 420 dollar, om 14:00 uur ook nog hier gepokerd maar we werden allebei net voor het prijzengeld uitgeschakeld.

Hierna gingen we snel naar het Monte Carlo waar om vijf uur een toernooi begon, in een gezellige pokerzaal werd hier met ongeveer 60 man begonnen, voor Richard was het verhaal al over na vijf minuten, dubbel aas nekte hem, Ricardo kwam wel weer verder maar werd aan de finale tafel uitgeschakeld en viel net buiten de prijzen. Het was ongeveer negen uur in de avond toen onze kleppen dicht vielen en wij besloten om onze hotelkamer maar eens op te zoeken.

De volgende morgen gingen wij vol goede moed weer op zoek naar een toernooi en kwamen uit bij de Caesars Palace, na eerst een playerscard gemaakt te hebben begon om 9 uur het eerste toernooi, wij zaten lekker te spelen en Ricardo pakte de 2e plaats, hij verdiende hiermee 380 dollar, 's middags en 's avonds ook nog hier gespeeld maar niet in de prijzen gevallen. Omdat wij het in de Caesars Palace leuk vonden besloten we de volgende dag hier weer te gaan spelen, we speelden het toernooi van 13:00 uur met in totaal 89 spelers, we deden goed mee en kwamen steeds verder in het toernooi, Ricardo werd helaas als twaalfde uitgeschakeld met pocket vrouw, Richard kwam wel aan de finale tafel en toen hij na een pauze terugkwam wilden de andere spelers, 8 in totaal de gehele prijzenpot delen, omdat Richard de grootste stack van iedereen had werd besloten dat hij het meeste prijzengeld kreeg, hij verdiende hier 800 dollar mee.
Moe geworden van dit toernooi, totaal 8 uur hadden wij achter elkaar gepokerd vonden wij het genoeg voor deze dag.

De volgende dag begonnen wij weer in de Riviera, echter weinig geluk en we werden er uitgekegeld, in de avond besloten wij weer naar Down Town te gaan en te gaan pokeren in de Binnion, hier zat Richard naast een poker bracelet winnaar genaamd Ken Aldridge, hij had zijn gewonnen horloge om en dit was toch wel een speciaal moment om naast een pokerprof te zitten die speelt tegen Phil Ivey en alle andere grote spelers, na lang met deze man gesproken te hebben spraken wij met hem af om de volgende dag bij hem te komen kijken in het Wynn, dit ging om een toernooi met een inleg van 550 dollar wat wij een beetje veel vonden.

Na de volgende dag in het Wynn te zijn geweest gingen wij weer een toernooi pokeren in de Caesars Palace, dit begon met 82 spelers en ging voor Richard heel voortvarend, na de 800 die hij hier de vorige keer won werd dit bedrag nu overtroffen, deze keer bleven zij met 4 man over en ieder nam 1000 dollar mee naar huis.

Op onze laatste dag speelden wij nog een toernooi in de Caesars Palace, met een inleg van 120 dollar, dit toernooi begon om 12 uur in de middag en zou eindigen om ongeveer 1 uur in de nacht, dit hebben wij echter allebei niet gehaald, Richard werd na ongeveer 3,5 uur uitgeschakeld en Ricardo hield het nog twee uurtjes langer vol. Hierna nog twee toernooien gespeeld, de 1e in de Venetian en de laatste in Treasure Island, echter helaas zonder succes.

Na onze nacht avond waar er weer veel geld werd verloren op de gokkasten was het weer voorbij en moeten we weer een jaartje gaan wachten op ons volgende poker weekje.

Ricardo en RichardWil je net als Ricardo en Richard  je Las Vegas poker ervaringen delen met anderen dan is dat mogelijk in de rubriek reisverslagen. Je kunt mij de URL mailen van je weblog of site. Natuurlijk is het ook mogelijk om je verhaal (en je eigen foto's) naar mij te mailen. Ik zorg ervoor dat jouw Las Vegas verhaal op mijn site komt te staan.

Advertenties

 

 

 

 

 ILoveLasVegas.BE     ILoveLasVegas.CO.UK     ILoveLasVegas.DE     ILoveLasVegas.EU

 
 

ILoveLasVegas.INFO     ILoveLasVegas.NL    PhotosLasVegas.COM

 

 

Copyright ©  I Love Las Vegas. All rights reserved.  (Best viewed 1024 X 768)