Las Vegas reisverslag Wilco
Februari 2014


I Love Las Vegas

Reisverslag
Wilco

Februari 2014


Meer reisverslagen


Een Britney Spears fan bezoekt Las Vegas


Ik ben al vanaf het hele begin een grote fan van Britney Spears (15 jaar om precies te zijn).
Dus toen de bekendmaking kwam dat ze voor 2 jaar in Las Vegas ging staan ben ik meteen gaan sparen. Sowieso is het altijd al een grote wens van me geweest om naar Amerika te gaan!

18 Februari was het dan eindelijk zover. We vlogen vanaf Schiphol naar Londen en vanuit Londen vlogen we naar Las Vegas. Mijn vriend had nog nooit gevlogen dus de vlucht was voor hem best spannend, maar gelukkig viel het hem reuze mee. Ik had vaker gevlogen maar nog nooit zo lang, en aangezien ik een nogal stevige roker ben zag ik er extreem tegenop om zolang niet te kunnen roken. Gelukkig heb ik het makkelijk vol kunnen houden. Ook totaal geen behoefte aan gehad eerlijk gezegd dus daar was ik wel heel blij mee!

Uurtje of 19:00 uur (Las Vegas tijd) kwamen we aan in Las Vegas!
Wat geweldig om na al die maanden al die hotels te bekijken op internet en om ze nu in het echt te zien staan. Heel erg indrukwekkend en ondanks dat we meer dan 24 uur wakker waren voel je je gelijk helemaal opgewekt en vol energie! Gelijk toen we het vliegveld afliepen voelde je het grote temperatuursverschil. Het was echt heerlijk dus gelijk onze jas uitgetrokken! Een shuttlebusje heeft ons netjes bij ons hotel afgezet.

We verbleven in Hotel CircusCircus. We hadden op internet al gelezen dat dit zeker niet het meest luxe hotel is, maar het ging ons toch meer om het slapen en omdat we ook veel in Las Vegas wouden gaan doen moesten we ook wel even aan ons budget denken.

Het hotel ligt aan de strip en dat was voor ons al goed genoeg! Maar luxe of niet....het is een prima hotel! Aardig personeel, erg gezellig....we hebben ons 10 dagen goed kunnen vermaken in CircusCircus en de volgende keer dat we naar Las Vegas gaan zal het waarschijnlijk gewoon weer CircusCircus worden. Maargoed....ingecheckt en spullen op de kamer neergezet...ongeveer 26 uur wakker maar we wouden toch nog niet naar bed.

Ik heb vantevoren van verschillende mensen gehoord dat je meteen mee moet gaan met de tijd daar, dan heb je het minst last van de jetleg, dus dat gingen we ook proberen. We liepen gelijk de strip over. Wat was het geweldig om alles in het echt te zien!

Je weet dat alles gigantisch is daar, maar het dringt pas echt tot je door als je het met eigen ogen ziet. We zijn tot hotel Paris gelopen en toen zijn we weer richting CircusCircus gelopen.
We waren echt kapot na zoveel uren wakker en het was ongeveer al een uurtje of 23:00 dus het was echt bedtijd voor ons.


De volgende ochtend waren we rond 05:00 uur alweer wakker. Gelijk douchen, omkleden etc. zodat we de strip nu konden zien met daglicht. Vanaf CircusCircus zijn we de hele strip overgelopen tot het beroemde 'WelcomeToLasVegas sign'. Dus gelijk wat mooie foto's erbij gemaakt want er stond maar een rij van 4 mensen ofzo. Ik dacht echt dat daar een rij van een paar honderd man voor zou staan ofzo dus viel reuze mee.
 


Ik begreep dat alles best ver uit elkaar lag en dat het niet ging lukken om de hele strip over te lopen maar dat probleem hadden wij dus echt niet...DACHTEN WIJ.De 1ste dag ging prima, maar de 2e dag begonnen m'n voeten me al flink wat pijn te bezorgen.
Via de MyVegasAPP had ik een 7 dagen pas voor de monorail gespaard dus die hebben we de 2e dag gelijk gehaald. Super fijn was dat!

22 Februari was het dan eindelijk zover! Britney Spears in Planet Hollywood!
Dit was m'n 4e Britney concert. Mijn vriend was überhaupt nog nooit bij een concert geweest dus nog een nieuwe ervaring voor hem. Voordat het begon nog op de foto geweest met Britney's vader, wat voor mij als megafan echt super indrukwekkend en gaaf was. Het concert was zoals verwacht echt geweldig en we hebben echt een top avond gehad!De dag erna zijn we naar Madame Tussauds geweest. Erg leuk maar wel gigantisch klein. Ik ben nu bij 3 Madame Tussauds geweest, Amsterdam, Londen en Las Vegas en moet zeggen dat die in Las Vegas wel mijn minst favoriete is. Het is leuk maar we waren echt de enigste dus dat was best saai (ook al konden we met alle beelden op de foto zonder te wachten) maar het was ook echt heel erg klein vergeleken met die in Londen en Amsterdam. Maargoed....we hebben ons die 3 kwartier best vermaakt daar hoor!

We zijn ook een avondje gezellig wezen feesten in Downtown Las Vegas. Ik was heel benieuwd naar de FreemondStreetExperience. Ik vond het nachtleven daar echt stukken gezelliger dan op de strip. Iedereen danst gewoon op straat en wildvreemde mensen gaan gewoon met je meedansen en lekker gek doen. Het was echt zo gezellig en leuk daar! ook daar hebben we ons dus heeeeeeel goed vermaakt!

Ik vind sowieso dat de Amerikanen een stuk gezelliger en vooral vriendelijker zijn dan de mensen hier in Nederland. Dat viel ons eigenlijk gelijk bij aankomst al op. Als ze je met iets kunnen helpen dan doen ze dat gelijk! Of gewoon gezellig een praatje maken met een vreemde....het kan en mag allemaal daar! Ik weet niet of dat echt iets Amerikaans is of dat dat alleen in Las Vegas zo is....maar het is wel iets wat ons meteen opviel.

Dagje Grand Canyon!
Ik dacht we zijn toch 10 dagen in Las Vegas dan kunnen we best 1 dag missen om de GrandCanyon te bezoeken. Ik wou eigenlijk met een helikopter of vliegtuig want ik zag het niet zitten om 5 uur heen en weer 5 uur terug in de bus te zitten, maar dat werd ons dan weer net iets te duur dus hebben we toch maar de bus tour genomen. Die 5 uur ging erg snel voorbij en hebben mooie dingen gezien onderweg dus ook de bustour is een aanrader na mijn mening.

We hebben een stop gehad bij de hooverdam van 15 minuten. Toen hebben we een tussenstop van 15 minuten gehad ergens in Arizona. Toen 20 minuutjes nog op Routte66 geweest en al vrij snel daarna waren we al bij de Grand Canyon. Wat indrukwekkend was dat om te zien! Zeker een van de hoogtepunten van onze reis! We kregen 3 uur de tijd om foto's te maken en lekker rond te lopen daar.


We hebben nog zoveel andere mooie dingen gedaan deze reis, maar weet niet meer op welke dag we wat precies deden. Deze 10 dagen zijn veels te snel voorbij gegaan! Meestal als je 7 dagen naar Turkije gaat ben ik na de 5e dag al aan het aftellen om naar huis te gaan... dat heb ik deze vakantie absoluut niet gehad! 10 dagen waren voor ons echt te kort en we hebben sowieso al besloten om snel weer terug te gaan (zal over 2 a 3 jaar worden denk ik).

Ik ben helemaal verliefd geworden op Las Vegas!

Wilco


Wilco bedankt voor het delen van jullie Las Vegas beleving en de vele foto's. Wil je net als Wilco je Las Vegas ervaringen delen met anderen dan is dat mogelijk in de rubriek reisverslagen. Je kunt mij de URL mailen van je weblog of site. Natuurlijk is het ook mogelijk om je verhaal (en je eigen foto's) naar mij te mailen. Ik zorg ervoor dat jouw Las Vegas verhaal op mijn site komt te staan.

Menu I Love Las Vegas

I Love Las Vegas | Nieuws | Viva Las Vegas | Hotels & Resorts in Las Vegas | Wat gaan we doen in Las Vegas? | Leaving Las Vegas
Gastenboek
| Love Las Vegas | Casino Aandelen | Reisverslagen Las Vegas | Geschiedenis Las Vegas | Las Vegas Forum
Klimaat Las Vegas
| Las Vegas Tweets | Las Vegas Links |
Foto's Las Vegas | Gezocht & Gevraagd |
About Me
Adverteren
| Disclaimer & Privacy Policy | Contact Me | Sitemap
 

I Love Las Vegas presents more Las Vegas. Bezoek ook deze sites!

 ILoveLasVegas.CO.UK | ILoveLasVegas.DE | ILoveLasVegas.EU | ILoveLasVegas.INFO | ILoveLasVegas.NL | PhotosLasVegas.COM
 


 

 

Copyright ©  I Love Las Vegas. All rights reserved.  (Best viewed 1024 X 768)